Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Ken jij de meest winstgevende uren voor daghandelaren?

Ken jij de meest winstgevende uren voor daghandelaren? 
Dat is een heel belangrijk onderwerp om te weten. Zo als de spreekwoord al zegt..

“Tijd is geld” 

Het is belangerijk om te weten wanneer de markt het drukste is zo dat je daar op kan inspelen om meeste winst er uit te halen.
En omdat je dat als een strategie kan gebruiken. 

Want er zijn tijden waar je snellere winst kan uithalen en er zijn tijden waar het minder druk op de markt is. En veel te lang in een trade blijft hangen.

Als je ernaar streeft om een daghandelaar te worden die een fatsoenlijk leven kan leiden terwijl je comfortabel vanuit uw huis werkt, dan is het verkeerd om u alleen op uw strategie te concentreren en technieken.  Je moet ook rekening houden met de meest lonende tijden (uren/tijdstippen) om uw transacties te plaatsen.

De Amerikaanse aandelenmarkt wordt officieel om 9:30 uur geopend en eindigt om 16:00 uur. ET. Handelaren mogen ook Pre-market-orders uitvoeren
(4:00 – 9:30 uur Eastern Time) en (4:00 – 20:00 uur), wat een after-trade sessie is. Desondanks zijn Pre-market en Post-market trading minder vloeiend en minder lonend in vergelijking met actieve handelsuren, wat de belangrijkste reden is waarom de meeste handelaren niet willen deelnemen aan dergelijke transacties.

Laten we nu de belangrijkste vraag stellen, wat zijn de meest lonende uren om te handelen op korte termijn? Er zijn specifieke tijden die daghandelaren geweldige kansen bieden. Ik zal ze hieronder verder toelichten.

9.30 – 10.30 uur ET
Als je als daghandelaar op zijn beste wilt zijn, is uw meest effectieve tijd om de aandelen te verkopen of te kopen tussen 9.30 – 10.30 uur ET. Dat komt omdat de eerste handelsuren het meest volatiel zijn, wat zich zeker vertaalt in meer winst. Hoe volatieler een transactie is, hoe groter uw kansen om winst te maken. De aandelenmarkt moet wel veel beweging hebben voordat handelaren winst kunnen maken.

Voor succesvolle daghandel moet een handelaar zijn huiswerk doen door relevant onderzoek te doen voordat de handelssessie in de vroege uren van de ochtend wordt hervat. De meest volatiele marktbewegingen die het hoogste rendement beloven, treden meestal op in deze periode van de dag. Veel ervaren handelaren stoppen hun handel meestal tegen 11.30 uur ET vanwege saaie marktactiviteiten en lage volatiliteit.

11.00 – 14.00 uur ET
Dit is de slechtste periode om redelijke winst uit de markt te maken, omdat het de meest inactieve perioden van de markt zijn. De reden hiervoor is dat de meeste marktdeelnemers deze periode meestal gebruiken om te gaan lunchen. De markt is langzamer en gekoppeld aan een kleiner volume binnen deze periode – het laatste wat elke daghandelaar zou willen. Als gevolg hiervan is dit geen ideaal moment voor daghandelaren om wat mooie winst te maken uit de markt.

15:00 – 16:00 uur ET
Terwijl veel handelaren er de voorkeur aan geven hun inkomsten te verhogen vanaf het eerste handelsuur van de dag, geven anderen er de voorkeur aan het laatste uur te handelen, dat is tussen 15 en 16 uur ET. Dit uur van de dag wordt meestal gekenmerkt door grote activiteiten zoals plotselinge trendomkeringen in combinatie met momentum verzamelen tot het einde van de dag. Een handelaar kan in deze periode een aantal grote winsten behalen omdat de sluitingsveiling de aandelenkoersen beïnvloedt

Conclusie
De aanbevolen openingstijden, die ik hierboven heb besproken, zijn allemaal gebaseerd op generalisaties. Anomalieën en uitzonderingen zijn mogelijk vanwege grote beweging in de marktomstandigheden en nieuws evenementen. Het dichtst bij een winnende formule is het feit dat 9:00 tot 10:00 uur ET en 3:00 tot 16:00 uur de meest actieve uren zijn, wat zich vertaalt in meer kansen. Sommige andere daghandelaren hebben echter eveneens enorm geprofiteerd van de andere handelsuren

Trading Navigator

Ben je van plan om aan de slag te gaan met handelen op de beurs of ben je een gevorderde die zijn strategie wil verbeteren dan raad ik je zeker aan om een cursus te nemen van Harm Van Wijk. Je kan daadwerkelijk over zijn schouders meekijken hoe hij handelt op de beurs.

Harm van Wijk is een echte professionele beleggingsexpert, met meer dan 32+ jaar ervaring. Hij is er in geslaagd om zijn eigen methode te ontwikelen (Trading Navigator Methode) waarmee je met minder dan 10 minuten per week 20,6% rendement kan maken zonder onnodige stress.

Met succes winstgevend leren traden?

maximaal 3 seconde aanmeld tijd..

100% Garantie! 30 Dagen Niet Goed Geld Terug!!!

Ik hoop dat je deze informatie over de beste handelsuren nuttig vond.  Delen op social media word erg gewaardeerd!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Volg Ons

Delen op socialmedia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Copyright @2019

trading navigator review - ken je de meest winstgevende uren voor daghandelaren - belegger methode leren beleggen - beleggen - geld - investeren - aandelen - sparen - financieelonafhankelijk - vermogen - financieel - beurs - toekomst - vermogensbeheer - geldzaken - n - financi - semmie - beleggenvoornietbeleggers - financien - miljonair - pensioen - business - besparen - rijk - dividend - indexbeleggen - linkinbio - money - zilver - euro - billionairclub - bhfyp - huistekoop - indeverkoop - ondernemer - motivatie - verkopen - rendement - inkomen - passief - billgates - koers - vastgoed - tips - verdienen - indexfonds - miljoen - bedrijfsmakelaar - houseforsale - verhuren - kopen -forex - investment - crypto - ambitieuzevrouwen - girlbossnl - billionairlifestyle - bitcoin - slimmetjegeldomgaan - ilooklikeaninvestor - etfs - fonds - Logo-Trading-Navigator

Meld je snel aan voor een gratis online training

Training start snel

Uren
Minuten
Seconden